Camino de Santiago
7 dagen
Sarria - Santiago
5 etappes
begeleid

Camino de Santiago
7 dagen
Met een luxe bus van ALFAZ DEL PI
Sarria - Santiago de campostela
5 etappes
Nederlandstalige begeleiding
Ervaren gids
Gratis persoonlijk voorbereidings-programma
bagage-transport
begeleidende bus
Overnachting in comfortabele hotels
Kamers met badkamers


jacobsschelp

dag 1:
Vertrek vanaf Alfaz del Pi per autobus naar Galicië. Tijdens de route wordt regelmatig gestopt om de benen te kunnen strekken en een lunch te gebruiken. Aankomst in het eerste hotel waar we 3 nachten blijven.

dag 2-3-4-5
Wandeldagen over de pelgrimspaden van de jacobsweg. Van Sarría tot aan de kathedraal van Santiago de Campostela. We wandelen gemiddeld een 20 km per dag die U in uw eigen tempo kunt wandelen. De derde dag, als U al goed ingewandeld bent staat er een wat langere route op het programma. 28 kilometer is de grootste afstand die er afgelegd gaat worden. pelgrimskruisZodat u aan het einde van de vijfde etappe de 111km gelopen die U nodig heeft om uw Compostella te ontvangen. Er staat een autobus ter beschikking om u op te halen als u even niet meer lukt om te lopen . De paden zijn allemaal goed gemarkeerd met schelpen en de bekende gele pijlen van de Camino. U loopt met een kleine rugzak waarin u alles heeft wat u voor de dagwandeling denkt nodig te hebben. Uw bagage wordt naar de volgende overnachtingsplaats gebracht.Na drie dagen veranderen we van hotel en blijven ook daar 2 nachten slapen.

dag 7
De laatste wandeldag. Aankomst in Santiago de Campostella, afhalen van het certificaat. Daarna heeft u nog ruimschoots de tijd om door deze geweldige stad te Rustpauzestruinen, of lekker op een terrasje een drankje te nuttigen en te kijken hoe de andere pelgrims de stad binnen komen. Het plein aan de kathedraal is altijd een plek waar vele plegrims die de vele dagen de camino gelopen hebben elkaar weer ontmoeten en begroeten als oude vrienden. We slapen in een hotel in Santiago de Compostela

dag 8
Mogelijkheid om de pelgrimsmis mee te maken en te zien hoe het beroemde wierooksvat door de hoofdgang van de kerk wordt gezwiert. Vrije tijd en na de lunch brengt de luxe autobus ons weer terug richting Alfaz del Pi.Pelgrimwereld ophoudt).

Optie
Indien gewenst kan er buiten het programma om geregelt worden dat U tegen betaling een nacht(en) extra blijft en dan op eigen gelegenheid met vliegtuig of trein terug naar de Costa Blanca reist.


Begeleid Wandelen door Spanje - Guided Walks in Spain
Begeleitete Wanderungen in Spanien - Senderismo Guiado en España

Tel: (+34)608 743 877

pjfm.elly@gmail.com